KIRJANIKUDKUNSTNIKUDTOIMETAJAD • TÕLKIJAD • KRIITIKUD • KEELED
PERIOODIKASARIANTOLOOGIADANTOLOOGIADAUTORIKOGUD
LAVASTAJADNÄITLEJAD • RIIGID



2.6.10

Voodoo Moon (2005)

Suurte kaubanduskettide toidupoodide DVD-letid pakuvad ajuti ikka kogelemapanevaid elamusi. Noh, et suuresti on need täidetud kas kuulsate filmide odavate väljalasetega... või siis sellise kõntsaga, et juba karpi põgusalt käes veeretades tead, et seda sa ei vaata kunagi... või siis filmidega, mis tundmatud, aga tunduvad vähemasti pretensioonitute žanrifilmidena.


«Voodoo Moon» (2005) oli just sellest kolmandast alajaotusest: tundmatu, aga mitte peletav ning kui asja veel veerandsaja krooniga kätte saad...


Sisu
Miskit Kesk-Lääne linnakest ründas kurjus, elanikud pöörasid n-ö ära ja nottisid üksteist maha, pääsesid vaid üks väike poiss ja tüdruk.



Nüüd, kakskümmend aastat hiljem ajavad nad kamba kokku ja asuvad teele, et kodulinn kurja käest päästa.


Seosed
Puudu.


Hinnang
Film on tõesti halb. Kohe väga halb!!!


Sisu on olematu ning see vähenegi on esitatud enam kui küündimatult. Näitlejad, kes muidu teevad oma osa vähemasti korraliku käsitööna ära, ei saa siin hakkama ka ülimalt primitiivsete osadega. Kahtlustan, et suur osa süüd läheb siiski käsikirja autori ja lavastaja Kevin VanHooki kraesse.


Film ei kõlba isegi koos sõpradega napsu kõrvale vaatamiseks ... kontrollitud!


Viited

4 comments:

Kristjan Rätsep said...

Kunagi vist isegi vaatasin, aga õnneks midagi ei mäleta.

Ulmeguru said...

Isegi mina ei mäleta midagi... :D

J said...

15-kroonised ruulivad.

Asylum on üle prahi.

Mega Piranhat saab juba piratebayst ka.

Aqr said...

Aa-jee, vaatasin ka kunagi ja halb on küll. ma võin sulle veel paar sama halba ulmefilmi Estconil ära kinkida. Olen odavfilmide regulaarne ostja :D